După controversat zicători, Judecător părăsește ambasada republicii argentina în Ecuador

Breaking news, Romania TV 19 Septembrie 2017: Document Care Schimba Legea Pensillor
septembrie 29, 2017
citație
Columbia cheltuie citație 4 milioane de dolari americani în fiecare costum internaționale
noiembrie 28, 2017
Show all

După controversat zicători, Judecător părăsește ambasada republicii argentina în Ecuador

judecător

A anunțat foreign office cu o goale-oase de presă. Anterior, judecător surse oficiale au confirmat pentru Reporter, dar nu specifica data de întoarcere de lider politic din córdoba, sau destinul tău într-o nouă poziție în cadrul Guvernului, deși va fi „cadrul Executivului”.Liderul politic de córdoba, Luis Judecător, are zilele numărate în ambasada republicii argentina în Ecuador, a confirmat pentru Cronicarul surse de Cancelarie, care însă nu a specificat data de întoarcere de ofițer, sau de destinație într-o nouă poziție în Guvern, deși a dat asigurări că acesta va fi „cadrul Executivului”. Depășirea show care va avea loc la Ministerul Apărării.

judecător
Minute după Cancelariei fi oficializată printr-o scurtă declarație: „ministerul anticipează că Ambasadorul Luis Judecătorul se va încheia în următoarele câteva zile, funcțiile lor în reprezentarea argentina a Republicii Ecuador, în urma unei oferte de a se alătura echipelor de Puterea Executivă a Națiunii. Ambasadorul Judecător a fost realizată cu succes de management, reprezentând argentinian interesul de a extinde și a aprofunda relația bilaterală, la sora Republica Ecuador de la preluarea misiunii în 2016″.La transcendidos a subliniat că decizia a luat președintele Mauricio Macri, după diplomat afară protagonistul unui scandal, ca urmare a faptului că a tratat ecuadorienii de „murdar”. Liderul de cordoba, un om judecător a cărui glume și modalități de a se exprima, i-a dat popularitate în mass-media, dar, de asemenea, dureri de cap, și-a cerut scuze după nefericita expresie, dar acestea nu ar fi ajuns.

Comportamentul de Judecător

În Cancelaria fonturile desligaron decizia de a schimba cu incidentul. „Nu are nimic de-a face cu asta. Avem o mare pondere din activitatea de Judecător, într-un context dificil, pentru că Ecuador este o țară care este într-o tranziție în cazul în care nu este definită, dacă aceasta se abate de la cele de orientare bolivariene și în cazul în care este evident că candidatul care a pierdut a fost cel cu care a avut cele mai multe afinități politice. În acest cadru, activitatea de Judecător a fost foarte pozitiv, deși este evident că sentința pe care a rostit a fost o greșeală și păcat”, au declarat sursele.Ministerul Afacerilor Externe argentinian va fi dificil să se separe de ieșire de Judecător al ambasadei scandalul de cuvintele sale, mai ales ținând cont de faptul că guvernul ecuadorian a solicitat plecarea lui de la birou deschis.

Problema cu Judecător a fost trezit când, într-un interviu radio din cordoba, pretenții candidat pentru funcția de guvernator și exindentente marea mediterană, a declarat judecător că el a trecut prin casa lui înainte de un angajament „ca să nu spunem că acest lucru murdare se pare că a apucat obiceiuri ecuadorieni”. Scandalul a fost imediată și nimic nu a aderat la ecuadorian autoritățile pentru a remedia acest lucru, nici măcar scuze. Judecător a confirmat schimbarea la corespondent în Cordoba a Națiunii, într-o declarație în care a dat asigurări că schimbarea nu este legată de un episod de tensiune care a trăit cu această țară, dar cu o „promisiune”, asumată de președintele Mauricio Macri pentru o lungă perioadă de timp.

Comments are closed.